fbpx

credit cu garantie imobiliara cluj-napoca

Aprobare rapida, Finantare pana la 5 ani, Dobanda negociabila, Rata fixa pe toata perioada creditului

Creditcugarantieimobiliara.ro Cluj Napoca

Credit rapid cu garantie imobiliara cluj-napoca

Adresa: Str. Slanic, Nr.3 A, Cladirea Riviera, Cluj-Napoca.
Telefon: 0364.888.999
Telefon mobil: 0756.111.907
Program de lucru: L-V 09:00-17:00

www.creditcugarantieimobiliara.ro

Lasa-ne datele si te sunam in cel mai scurt timp

avantaje

creditcugarantieimobiliara.ro

Poti obtine aprobarea in 24 de ore.

Poti obtine sume intre 5.000 si 1.000.000 lei.

Puteti utliza banii imprumutati pentru orice scop, fara restrictii.

Oferim solutii flexibile si persoanelor cu istoric negativ in Biroul de Credit.

Rata este fixa pe toata perioada creditului

Obtine un imprumut rapid de la creditcugarantieimobiliara.ro

Fie ca esti in cautarea unei solutii pentru finantarea unui proiect personal sau pentru a-ti recapata stabilitatea financiara, un credit cu garantie imobiliara in Cluj poate fi raspunsul la problemele tale. In ciuda faptului ca ai un istoric negativ financiar, acest tip de credit poate fi accesat cu usurinta, oferind avantaje considerabile in comparatie cu alte forme de creditare.

In aceasta privinta, este important sa cunosti caracteristicile si conditiile acestui tip de credit. Un credit cu garantie imobiliara este un imprumut garantat cu o proprietate imobiliara, cum ar fi o casa sau un apartament, care poate fi utilizat ca garantie pentru a obtine un credit mai mare sau mai avantajos decat un credit standard.

Unul dintre avantajele principale ale unui credit cu garantie imobiliara este faptul ca, in cazul in care nu iti poti plati ratele la timp, institutia financiara poate recupera suma imprumutata prin vanzarea proprietatii tale imobiliare. In acest fel, riscul pentru institutia financiara este minimizat, ceea ce permite acordarea unui credit mai avantajos decat un credit standard.

In ceea ce priveste conditiile de acordare, un credit cu garantie imobiliara in Cluj poate fi accesat de catre persoane cu varste cuprinse intre 18 si 70 de ani, care detin o proprietate imobiliara in Cluj sau in apropiere. De asemenea, este necesar sa ai un venit stabil si sa nu ai datorii neachitate la alte institutii financiare.

In ciuda faptului ca ai un istoric negativ financiar, un credit cu garantie imobiliara in Cluj poate fi accesat fara probleme. Acest lucru se datoreaza faptului ca institutia financiara are garantia ca poate recupera suma imprumutata prin vanzarea proprietatii tale imobiliare.

In ceea ce priveste suma imprumutata, aceasta poate varia in functie de valoarea proprietatii imobiliare si de capacitatea ta de rambursare. Cu toate acestea, un credit cu garantie imobiliara in Cluj poate ajunge pana la 80-90% din valoarea proprietatii tale.

In concluzie, un credit cu garantie imobiliara in Cluj poate fi o solutie ideala pentru cei cu probleme financiare si istoric negativ.

Pentru mai multe detalii, completeaza formularul de contact de pe site-ul www.creditcugarantieimobiliara.ro, si un analist financiar te va contacta in cel mai scurt timp.

Easy Credit 4 ALL IFN SA inregistrata la Oficiul Registrului Comerțului cu numar de ordine J13/1318/2009, avand Cod Unic de Înregistrare 25613809, inscrisa in Registrul General al BNR sub nr.RG-PJR-14-110261/26.06.2009, si in Registrul Special al BNR sub nr.RS-PJR-14-110077/07.08.2017, inregistrata in Registrul general de evidenta a prelucrărilor de date cu caracter personal cu la ANSPDCP sub nr.11857. 

Copyright © 2009 - 2023 Credit cu garantie imobiliara