fbpx

credit cu garantie imobiliara ploiesti

Aprobare rapida, Finantare pana la 5 ani, Dobanda negociabila, Rata fixa pe toata perioada creditului

Aprobare rapida, 0% Comisioane, Acceptam istoric in Biroul de Credit, Finantare pana la 5 ani.

Credit rapid cu garantie imobiliara ploiesti

Adresa: Str. General Vasile Milea, Nr. 1, Ploiesti, Judet Prahova.
Telefon: 0344.802.473
Telefon mobil: 0748.228.008
Program de lucru: L-V 09:00-17:00 

www.creditcugarantieimobiliara.ro

Lasa-ne datele si te sunam in cel mai scurt timp

avantaje

creditcugarantieimobiliara.ro

Poti obtine aprobarea in 24 de ore.

Poti obtine sume intre 5.000 si 1.000.000 lei.

Puteti utliza banii imprumutati pentru orice scop, fara restrictii.

Oferim solutii flexibile si persoanelor cu istoric negativ in Biroul de Credit.

Rata este fixa pe toata perioada creditului

Obtine un imprumut rapid de la creditcugarantieimobiliara.ro

Poate fi solutia ideala pentru cei care doresc sa isi finanteze proiectele sau sa obtina un imprumut fara sa fie nevoie sa faca eforturi suplimentare. Acest tip de credit poate fi obtinut rapid si cu costuri minime, iar garantia imobiliara oferita poate fi un factor determinant in luarea deciziei de a apela la acest tip de finantare.

In ceea ce priveste procesul de acordare al unui credit cu garantie imobiliara in Ploiesti, acesta poate fi realizat in doar cateva zile, in functie de nivelul de documentare al solicitantului. De asemenea, este important de retinut ca, in cazul acestui tip de credit, nu sunt percepute comisioane suplimentare, ceea ce poate fi un avantaj major pentru solicitant.

Perioada de finantare poate ajunge pana la 5 ani, iar rata fixa oferita poate fi un factor determinant in alegerea acestui tip de credit. Pe toata perioada creditului, rata va fi aceeasi, fara niciun fel de modificare daca este achitata in termen, ceea ce poate fi un avantaj major pentru solicitant.

In ceea ce priveste garantia imobiliara, aceasta poate fi un apartament,casa, garsoniera sau teren intravilan, detinuta de solicitant sau de alta persoana, care poate fi folosita ca garantie pentru credit. Acest tip de garantie poate fi un factor determinant in luarea deciziei de a apela la acest tip de finantare.

In concluzie, daca doriti sa va finantati proiectele sau sa obtineti un imprumut fara sa fie nevoie sa faceti eforturi suplimentare, creditul cu garantie imobiliara in Ploiesti poate fi solutia ideala pentru dumneavoastra. Accesati site-ul www.creditcugarantieimobiliara.ro pentru mai multe informatii si pentru a obtine un credit in conditii avantajoase.

Easy Credit 4 ALL IFN SA inregistrata la Oficiul Registrului Comerțului cu numar de ordine J13/1318/2009, avand Cod Unic de Înregistrare 25613809, inscrisa in Registrul General al BNR sub nr.RG-PJR-14-110261/26.06.2009, si in Registrul Special al BNR sub nr.RS-PJR-14-110077/07.08.2017, inregistrata in Registrul general de evidenta a prelucrărilor de date cu caracter personal cu la ANSPDCP sub nr.11857. 

Copyright © 2009 - 2023 Credit cu garantie imobiliara